Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Webhelyünk használatával minden sütit elfogad a sütikre vonatkozó irányelveinknek megfelelően.

Kategóriák

Koktélszirup: ki ne hagyd a készletedből!

Használj a koktéljaidban cukorszirupot cukor helyett! A dolog miértje egyszerű: forró kávéban, teában a magas hőmérséklet miatt hamar feloldódik a kristálycukor, de próbáld meg ugyanezt egy mojitóval! Illetve ne, senki nem szereti, ha koktélszürcsölgetés közben ropog a foga alatt a cukor. Vannak bevált dolgok, a koktélkészítésnél a szirup használata is ilyen.

A szirupok összetételének és felhasználásának igazából csak a fantázia szab határt. Használj különféle szirupokat a kávédba, kakaódba, teádba! Mondunk jobbat: mivel nem csak édes ízben lehet kapni vagy készíteni őket (bár kétségtelen, hogy mivel különféle gyümölcsök ízének koktélba csempészése a szirupok leggyakoribb feladata, így a legtöbb koktélszirup édes), ezért használhatsz szirupokat húsételeidhez, leveseidhez, salátaöntet alapanyagaként, vagy süteménybe, palacsintába... Csak találd ki a funkciót, és keresd ki a hozzá leginkább megfelelő szirupot!

Balzsamecetes? Kamillás? Narancsvirágos? Simán, jöhet bármi! Biztosak vagyunk benne, hogy ha egyszer meglódul a fantáziád, mindig megtalálod majd a szirupot, ami passzol az elképzeléseidhez. Ez a jó a mixológiában: igazából nem nagyon lehet elrontani, legfeljebb ha el sem kezded. Töltsd fel a készleteidet, és irány italt keverni!

Webáruházunk rogyásig van különféle koktélszirupokkal, melyek minden valamirevaló bartender szekrényében kötelező jelleggel ott kell, hogy legyenek. Csemegézz közöttük, és találd ki közben, hogy mihez használod majd őket!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog