A caipirinha egy igen erős, pikáns, savanykás ital, mely étkezés után, digestive italnak ajánlott. Ízesíthetjük különböző gyümölcsökkel, likőrökkel, szirupokkal és pürékkel. Most egy kivis változatot mutatunk, ami a nyári melegben igazi felfrissülést hozhat.
Kissé savanykás ízéhez nagyszerűen párosítható a keserű csokoládé, illetve a keserű csokis keksz. Illik gyümölcstálakba, gyümölcssalátákba, de fagylalttal is pikáns ízkombinációt alkot.
A kivi az egyik legbőségesebb természetes C-vitamin forrás, már egy darab is fedezi a napi vitaminszükségletünket. Egy szem kiviben 10-szer annyi a C-vitamin mint a narancsban.
Receptúra:

- 30 ml Bols Kiwi likőr
- 30 ml Ypioca Cachaca
- 1 lime
- 1 kiwi
- 1 bárkanál barnacukor