Leírás és Paraméterek
Ruandai különleges kávébab, amelyet LaCava pörkölt Lengyelországban. Könnyű pörkölés, tökéletes brew kávé kávéfőzőgépekhez, csöpögőkhöz, Chemexhez, AeroPress-hez, French Press-hoz és más alternatív kávékészítési módszerekhez. Várhatóan az erdei gyümölcstorta, a rum a sötét csokoládé ízét fogja visszaérezni a végén.
Country: Rwanda
Region: Huye District
Process: Natural
Variety: Red Bourbon
Altitude: 1600 - 2300 m a.s.l.
Cupping score: 87 / 100 pts
Country of origin: Rwanda
Whole bean / Ground Coffee: Whole bean
Arabica / Robusta: 100% Arabica
Process: Natural
Roast level: light
Brewing method: Pour over (Alternative brewing methods)
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
Fajta | 100% arabica |
Készítési mód | filter kávé |
Kávé | Szemes kávé |
Pörkölési szint | light |
Single Origin | igen |
Származási hely | Ruanda |