Leírás és Paraméterek
A mandula szirup igen népszerű a bártenderek körében, de nem csak náluk, hiszen rengeteg sütemény, desszert is ezzel az ízzel készül. A cukrászatban és a konyhában is használják a mandula szirupot. A bártenderek egyik leggyakrabban készített koktélja a Mai Tai ebbe szükséges alapanyagként a Monin mandula szirup. A mandula egy csonthéjas mag belső termése. A mandula virágja rózsaszínes fehér és igen illatos. Az érett mandula magjait feltörik és a benne lévő olajos magot használják fel. A mag kissé olajos és édeskés jellegzetes ízű. A leggyakrabban marcipánt készítenek belőle így a cukrászipar a legnagyobb felhasználója a mandulának. Hívhatják még orgeat szirupnak is a Monin terméket, és afőként tejszínes koktélokhoz vagy rumos long drinkekhez szokták felhasználni. Próbáld ki te is ezt a desszert koktélt
Almond Fresh Dessert Drink
30 ml Bols fehér kakaó likőr
10 ml Monin mandula szirup
20 ml tejszín
Az összetevőket italmérő mércével töltsd manhattan koktél shakerbe jégre, majd alaposan rázd össze és finomszűrőn keresztül, töltsd koktélos pohárba.
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
Íz | mandula |
Űrtartalom | 0.25L |