Leírás és Paraméterek
Cukorszirupot használnak a leggyakrabban a bártenderek, sokan viszont takarékosság miatt főzik a cukorszirupot és nem a Monin cukorszirupot használják. A cukorszirup főzésének a hátránya, hogy soha nem lesz egységes szerkezetű állandó minőségű cukorszirup, illetve a répacukorból főzött cukorszirup másképp oldódik a koktélokban egy mojitóban mint a Monin nádcukor szirup. A monin nádcukor szirupot eredeti cukornádból főzik és a nádat érett formában szüreteleik, így lehetséges, hogy a Monin cukorszirup a legtisztább koktél alapanyag lesz. A monin cukorszirupot a kristálycukor helyettesítőjeként használhatjuk és előnye, hogy a hideg és meleg italokban szinte azonnal oldódik, így megkönnyíti a koktélok keverését, vagy akár egy jeges limonádét is könnyebben tudunk vele ízesíteni.
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
Íz | cukornád |
Űrtartalom | 1L |