Leírás és Paraméterek
Cukorszirupot használnak a leggyakrabban a bártenderek, sokan viszont takarékosság miatt főzik a
cukorszirupot és nem a Monin cukorszirupot használják. A cukorszirup főzésének a hátránya, hogy soha nem lesz egységes szerkezetű állandó minőségű cukorszirup, illetve a répacukorból főzött cukorszirup másképp oldódik a koktélokban egy mojitóban mint a Monin nádcukor szirup. A monin nádcukor szirupot eredeti cukornádból főzik és a nádat érett formában szüreteleik, így lehetséges, hogy a Monin cukorszirup a legtisztább koktél alapanyag lesz. íze az édes porcukor íze és utóíz mentes. A monin cukorszirupot a kristálycukor helyettesítőjeként használhatjuk és előnye, hogy a hideg és meleg italokban szinte azonnal oldódik, így megkönnyíti a koktélok keverését, vagy akár egy jeges limonádét is könnyebben tudunk vele ízesíteni. ízesítsd a Monin cukorsziruppal ezt a mojito koktélodat is.
Mojito
20 ml Monin cukorszirup
40 ml fehér rum
6 db friss mentalevél
2 cikk lime
top szóda
Dobd a menta leveleket a limet a pohárba és a muddler al óvatosan nyomkodd ki a lime levét, majd töltsd fel jéggel a poharat és add hozzá a többi összetevőt,és bárkanállal keverd össze. Egy friss mentalevél szárral díszítheted.
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
Űrtartalom | 0.25L |